Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Kamp “trajnimi” për turistët, i mësojnë si ti gjuajnë njerëzit

Kamp “trajnimi” për turistët, i mësojnë si ti gjuajnë njerëzit

Lufta kundër terroizmit është kryefjalë në media, por një luftë si kjo në video nuk është gjë tjetër, vecse ajo që kritikët e quajnë: E paarsyeshme.

Në një territor palestinez të pushtuar nga Izraeli ka hapur një “kamp trajnimi” për turistët, të cilët i mësojnë se si të mbrohen nga ndonjë “sulm i mundshëm terrorist.

Ajo që lë më së tepërmi hije të keqe, është se target në sulmet e improvizuara janë palestinezët.

Ajo që i jep edhe më shumë nota kontradiktore këtij “zbulimi” është se në improvizime të tilla marrin pjesë edhe fëmijë të vegjël. /MESAZHI/

Exit mobile version