Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Katari, dhurata për tifozët në ndeshjen hapëse të Kupës së Botës –...

Katari, dhurata për tifozët në ndeshjen hapëse të Kupës së Botës – VIDEO

Katari ofroi dhurata për tifozët në ndeshjen hapëse të Kupës së Botës.

Në dhuratë ndër të tjera kishte edhe Miswak (për pastrim të dhëmbëve) dhe Misk (parfum arab).

Kjo është mikpritja arabe.

 

Exit mobile version