Ballina Arritje Teknologji Këto janë tri mënyra se si ta mbushni iPhone-in tuaj më shpejtë

Këto janë tri mënyra se si ta mbushni iPhone-in tuaj më shpejtë

Doni ta karikoni iPhone-in tuaj më shpejt? Është e mundur nëse i aplikoni këto tri rregulla. Janë tre hapa të lehtë për të shpejtuar kohën që duhet për të ngarkuar iPhone tuaj, në raste kur e keni nxitim.

Mos e përdorni telefonin tuaj gjatë kohës që është duke u ngarkuar
Pjesa e parë dhe më e rëndësishme e këshillimit është ndalimi i përdorimit të telefonit tuaj gjatë kohës që karikohet bateria.

Por nëse e përdorni telefonin në të njëjtën kohë, do të tërheqni fuqinë e energjisë. Pra, duke shmangur përdorimin e telefonit tuaj gjatë kohës që është duke u ngarkuar, telefoni do të fuqizohet më shpejt.

Vendosni telefonin tuaj në opsionin ‘Airplane mode’
Ky është një tjetër trik për të rritur kohën tuaj të ngarkimit të iPhone.

Modaliteti i avionit mbyll të gjitha lidhjet dalëse – si Wi-Fi, të dhënat celulare dhe Bluetooth. Të gjitha këto lidhje kërkojnë energji – dhe përdorimi i të dhënave mobile mund të jetë një aktivitet veçanërisht i dobët.

Shumë aplikacione përdorin të dhëna celulare në sfond, kështu që mund të ndikojë në kohën e ngarkimit.

Duke aktivizuar Modalitetin e Aeroplanit (dhe mbylljen e lidhjeve), mund të përshpejtojeni një kohë të plotë me rreth pesë minuta.

Përdor një ngarkues të iPad
Mënyra më e lehtë për të shpejtuar kohën që duhet për të ngarkuar iPhone është duke përdorur një ngarkues të iPad-it.

Ngarkimi i iPhone tuaj nëpërmjet një kompjuteri ose laptop (duke përdorur një kabllo USB) është shumë i ulët – vetëm 2.5 wat.

Një ngarkues standart i iPhone që keni marrë në kutinë origjinale është pak më i mirë, duke ofruar 5 vat energji. Por një ngarkues iPad ofron një 12 wat.

Exit mobile version