Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Kinë, një person vret 19 njerëz pas grindjes me prindërit

Kinë, një person vret 19 njerëz pas grindjes me prindërit

Yunnan, Kinë

Një person ka vrarë 19 persona pas një grindje që pati me prindërit e tij për cështje të hollash.

Agjencia e lajmeve Xinhua, duke cituar policinë, tha se personi i idetifikuar si Yang Qingpei vrau nënën dhe babain e tij, e më pas edhe fqinjët e tyre, për të parandaluar “raportimin për krimin e tij”. Vrasja masive ndodhi në fshatin Yema, në provincën malore Yunnan.

Një listën e emrave të viktimave që qarkullojnë në internet thuhet se 11 meshkuj dhe tetë femra, më e vjetra 72 vjec, ndërsa më e reja 3 vjec. /MESAZHI/

 

Exit mobile version