Ballina Sport Kosova me pesë medalje në Kampionatin Ballkanik për seniorë e veteranë në...

Kosova me pesë medalje në Kampionatin Ballkanik për seniorë e veteranë në Tiranë

Kosova, përkatësisht karateistët e saj kanë arkëtuar pesë medalje në Kampionatin Ballkanik për seniorë e veteranë.

Përmes një postimi është bërë e ditur se në këtë kampionat, kombëtarja jonë po merr pjesë me 33 garues.

Nga këto pesë medalje, dy sosh ishin të arta, dy të tjera të argjendta dhe një bronzi.

Exit mobile version