Ballina Lajmet Kosovë Kryetari i Komunës së Zveçanit hyn brenda në objekt

Kryetari i Komunës së Zveçanit hyn brenda në objekt

Kryetari i ri i Komunës së Zveçanit, Ilir Peci në një prononcim për Telegrafin ka treguar se aktualisht është brenda objektit të kësaj komune.

Ai tha se është dita e parë e punës së tij dhe është duke e ushtruar funksionin e tij si kryetar në këtë komunë.

Ndryshe, qytetarët serbë janë mbledhur për të kundërshtuar hyrjen në Komunë të kryetarit të ri të zgjedhur në prill.

Exit mobile version