Ballina Video Klipe Kurani, si lëndë zgjedhore në shkollat turke

Kurani, si lëndë zgjedhore në shkollat turke

Në shkollat tona ka lëndë zgjedhore mësim Kurani. Kjo është një mundësi që fëmijët dhe nxënësit tanë ta mësojnë Kuranin në moshën më të mirë të mundshme, tha Ali Erbash, kreu i Diyanetit turk gjatë një ceremonie sot

Exit mobile version