Ballina Lajmet Kosovë ​Kurti: Krimet e luftës do të dokumentohen dhe adresohen

​Kurti: Krimet e luftës do të dokumentohen dhe adresohen

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se paqja kërkon drejtësi dhe rehabilitim për krimet e luftës.

Në takimin e parë zyrtar të Institutit për dokumentimin e krimeve të kryera gjatë luftës në Kosovë, Kurti nënvizoi se krimet e luftës do të dokumentohen dhe adresohen.

Këtë gjë e tha edhe drejtori i Institutit, Atdhe Hetemi, i cili premtoi ballafaqimin me të kaluarën dhe sigurimin që krimet e luftës mos të kalojnë pa u dokumentuar.

Exit mobile version