Ballina Lajmet Kosovë Kurti takoi ministren e parë të Irlandës së Veriut

Kurti takoi ministren e parë të Irlandës së Veriut

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, gjatë vizitës në Britaninë e Madhe është takuar edhe me liderët e Irlandës së Veriut.

Ministrja e parë Michelle O’Neill dhe zëvendësministrja e parë Emma Little-Pengelly pritën sot në Kështjellën Stormont kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.

“Diskutimet mbuluan një sërë çështjesh, duke përfshirë paqen dhe pajtimin”, njofton ekzekutivi i Irlandës së Veriut në platformën ‘X’.

Exit mobile version