Ballina Lajmet Kosovë Kuvendi miraton ligjin për referendum

Kuvendi miraton ligjin për referendum

Kuvendi i Republikës ka votuar me shumicë votash projektligjin për referendum.

Me 49 për, 6 kundër dhe 6 abstenime Kuvendi miratoi në parim Projektligjin për referendum.

Ky ligj është propozuar nga Partia Social Demokrate.

I njëjti ka marrë pëlqimin e gjitha partive të pozitës.

Exit mobile version