Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Ky burrë vdes duke u falur por…

Ky burrë vdes duke u falur por…

Një burrë vdiq mbrëmë në Xhaminë Al-Ittihad, Jakarta (Indonezi), teksa po qëndronte në sexhde në namaz.

Pamja është xhiruar nga kamera e sigurisë, ndërsa ajo që lë përshtypje është se besimtarët nuk e dinin se ai ka vdekur, dhe mbase mendonin se ai dëshironte të qëndronte më gjatë në sexhde. Pasi bashkëbesimtarët u munduan ta lëviznin, ata e kuptuan se para tyre po qëndronte një person që kishte vdekur, teksa ishte pranë Zotit më shumë se kurrë.

Videoja e sjellë nga Qamrul Islam
Shperndaje këtë lajm. /MESAZHI/

Exit mobile version