Ballina Video LIVE – Tribuna me temë “Familja oazë e mirëkuptimit dhe dashurisë (Video)

LIVE – Tribuna me temë “Familja oazë e mirëkuptimit dhe dashurisë (Video)

Ne kuader te 15 majit, dites boterore e familjes, ju sjellim drejtperdrejt trajnimin e njeditor nga trajuesi Dr. Xhasim Mutava.
– Shikim te kendshem

Exit mobile version