Ballina Kulturë Evenimente Logos-A sjell librin “Orientalizmi – Oksidentalizmi dhe Sherif Mardini” nga autori Alim...

Logos-A sjell librin “Orientalizmi – Oksidentalizmi dhe Sherif Mardini” nga autori Alim Arlı

Libri: Orientalizmi – Oksidentalizmi dhe Sherif Mardini
Autor: Alim Arlı
Nga turqishtja: Lindita Latifi Xhanari
Formati: A5
Faqe: 304
Në duart e lexuesve tashmë gjendet libri i botuar sëfundmi nga Logos-A me titull “Orientalizmi – Oksidentalizmi dhe Sherif Mardini” nga autori Alim Arlı.
Autori përveçse shtron si çështje kuadrin konceptual të librit, ai kërkon që shkencave shoqërore t’iu jepet një themel universal duke shmangur orientalizmin ose oskidentalizmin.

Logos-A
Frymëzimi vazhdon…

Exit mobile version