Ballina Kulturë Logos-A sjell veprën Shkolla Maturidite nga Ebu Hanife te Kevtheriu

Logos-A sjell veprën Shkolla Maturidite nga Ebu Hanife te Kevtheriu

Libri: Shkolla Maturidite nga Ebu Hanife te Kevtheriu
Autor: Gibril Fouad Haddad
Nga anglishtja: Fatih Ibrahimi
Formati: A5
Faqe: 254

SHB Logos-A para lexuesve sjell veprën e cila flet mbi doktrinën maturidite dhe zingjirin e dijetarëve islamë që ndjekin këtë shkollë.
Ky libër ofron një frymë të hapur të ixhtihadit, studimit dhe meditimit.
Nëpërmjet këtij libri autori Haddad i thellon studimet maturidite madje hap rrugë edhe për studimet teologjike islame në përgjithësi.

Logos-A
Frymëzimi vazhdon…

Exit mobile version