Ballina Artikuj Logos-A sjell veprën Sociologji e Islamit

Logos-A sjell veprën Sociologji e Islamit

ShB Logos-A para lexuesve sjell veprën 3 vëllimëshe “Sociologji e Islamit” përgatitur dhe redaktuar nga sociologu Ali Pajaziti.

Kjo vepër paraqet një prurje enciklopedike që shtjellon nga këndvështrime të ndryshme pikëpamjen islame mbi çështjet sociologjike.

Është ky një studim sistematik i aspekteve shoqërore, politike dhe ekonomike të Islamit klasik dhe transformimit të shoqërive myslimane në kontekst të një bote gjithnjë e më të globalizuar.

Një tekst referencial, i vetmi i llojit të vet jo vetëm në gjuhën shqipe por edhe më gjerë.

Libri: Sociologji e Islamit – krestomaci (3 vëllime)
Formati: B5
Ali Pajaziti (red.)

Logos-A
Frymëzimi vazhdon…

Exit mobile version