Ballina Lajmet Londër: Mijëra myslimanë në protestat kundër ISIS-it

Londër: Mijëra myslimanë në protestat kundër ISIS-it

Mijëra myslimanë kanë protestuar qetë në rrugët e Londrës kundër ISIS-it.

Protestuesit kanë marshuar nëpër rrugët e Londrës duke mbajtur pankarta në të cilën shkruante se terroristët janë armiq të Zotit dhe njerëzimit, ndërsa ISIS nuk është as shtet as pjesë e islamit.

Exit mobile version