Ballina Lajmet Kosovë Miratohet projektligji për investime strategjike

Miratohet projektligji për investime strategjike

Me 57 vota për, 14 kundër dhe 11 abstenim është votuar projketiligji për investime strategjike në Kosovë.

Ndonëse projektiligji ka kaluar, kundër kësa ishin deputet të lëviyjes Vetëvendosje.

Glauk Konjufca ka thënë se ky ligj nuk mbron interesin ekonomik të vendit.

Kurse, Zafir Berisha nga Nisma dhe Pal Lekaj nga AAk janë shprehur se ky projktligj ka mangësi dhe nuk mbron interesat ekonomike te vendit.

Exit mobile version