Ballina Arritje Foto Mirë se vjen Mik! (Foto-Video)

Mirë se vjen Mik! (Foto-Video)

Ti shuan etjen e shpirtit për besim, etjen e mendjes për përkatësi
Çdo punë që bën njeriu për veten e tij, përveç agjeërimit. Atë e bën për Mua dhe Unë vetë do t’ia shpërblej
– Hadith Kudsij
Mirë se vjen Mik i Vjetër!
Rindërtojmë vetet tona me ty!
Trupi dhe shpirti flasin të njejtën gjuhë tashmë
Ti shuan etjen e shpirtit për besim, etjen e mendjes për përkatësi

 

Exit mobile version