Ballina Video Klipe Myftiu Tërnava vuri gurthemelin e xhamisë së re në “Kodrën e Trimave”...

Myftiu Tërnava vuri gurthemelin e xhamisë së re në “Kodrën e Trimave” në kryeqytet

Naim Ef. Tërnava

Në lagjen Kodra e Trimave në Kryeqytet afër Shkollës “Hilmi Rakovica” është vendosë gurthemeli i Xhamisë së re.
Kryetari i Bashkësisë Islame ta Kosovës, Myftiu Naim ef. Ternava, kryemami i Kosovës Vedat Sahiti, imamë dhe besimtarë të shumtë morën pjesë në vënien e gurthemelit të kësaj xhamie.

Exit mobile version