Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Në këtë komunë të Maqedonisë, vota vlen sa një thes mielli

Në këtë komunë të Maqedonisë, vota vlen sa një thes mielli

Një banor 64 vjeçar nga fshati Sushevë i Strumicës dje ka denoncuar në polici dyshimin se një person nga fshati Dobrashinci ka paguar dy votues nga Susheva.

Si dëshmi gjatë denoncimit janë treguar dy fotografi në formë elektronike.Nga policia informojnë se është kryer biseda informative me personat në fjalë të cilët kanë vërtetuar se I.C. nga Dobrashinci me furgon të bardhë iu ka sjellë kuti me prodhime ushqimore dhe thasë me miell./Mesazhi/

Exit mobile version