Ballina Artikuj Nëse dëshiron të mësosh diçka, mos thuaj se është e vështirë

Nëse dëshiron të mësosh diçka, mos thuaj se është e vështirë

“Nëse dëshiron të mësosh diçka, atëherë kujdes, të mos thuash: Është e vështirë dhe e ndërlikuar!
Thuaj: Nuk është e lehtë, por është e mundshme dhe unë me ndihmën e Allahut jam më i fortë se ajo.
Sepse, veshët tuaj dëgjojnë atë çfarë thua dhe mendja jote e ruan atë çfarë mendon dhe atë çfarë beson, e kështu i përgjigjet asaj gjëje.
Bëje gjuhën tënde ndihmë e jo pengesë!”
________________
Dr. Selman El-Aude, nga libri: Leu kuntu tairen!
Nga: Lavdrim Hamja

Exit mobile version