Ballina Lajmet Kosovë Një prej gjarpërinjve më të rrezikshëm në Evropë gjendet në Gërmi (Foto)

Një prej gjarpërinjve më të rrezikshëm në Evropë gjendet në Gërmi (Foto)

Një nga llojet më të rrezikshme të gjarpërinjve është fotografuar së fundmi në Parkun e Gërmisë.

Bëhet fjalë për llojin Vipera Ammodytes, ndërsa ky lloj gjarpri konsiderohet të jetë më i rrezikshmi nga gjarpërinjtë e Evropës, për shkak të madhësisë së tij dhe helmit të nivelit të lartë.

Jusuf Islami, një aktivist i shoqërisë civile, i cili ka postuar fotografi në Facebook, ka kërkuar nga qytetarët që të kenë kujdes kur kalojnë nga Gërmia.

Exit mobile version