Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Njëmbëdhjetë milionë vende të reja pune në qendrat urbane për 2019

Njëmbëdhjetë milionë vende të reja pune në qendrat urbane për 2019

Kina ka njoftuar se do të angazhohet për hapjen e më shumë se 11 milionë vende të reja pune në qendrat urbane për vitin 2019, sipas referencave zyrtare.

Qëllimi i Pekinit është zvogëlimi i papunësisë në qendrat urbane midis 4.5% dhe 5.5%, siç tregojnë të njëjtat shifra.

Exit mobile version