Ballina Artikuj “Njerëzit janë në gjumë, kur vdesin zgjohen”.

“Njerëzit janë në gjumë, kur vdesin zgjohen”.

Halil Avdulli

Ne mund t’i përmbledhim të gjitha porositë e Profetëve, paqja qoftë mbi ta, në një ide të thjeshtë, zgjimin e njeriun nga neglizhenca, pakujdesia dhe gjumi i tij!

Zgjimi shpirtëror është qëllimi i të gjitha mesazheve të Zotit.

Dhasht Zoti të na hapën sytë e zemrave tona për t’i parë gjërat ashtu siç janë dhe për t’i bërë shpirtrat tanë të etur për shenjtërinë e Tij!

Nga: Halil Avdulli

Exit mobile version