Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Njeriu më i sjellshëm që mund ta keni takuar (VIDEO)

Njeriu më i sjellshëm që mund ta keni takuar (VIDEO)

Ky është një eksperiment social i kryer se fundmi, ku një djalë i ri i kërkon një burri të ulet pranë tij.

Sapo që e merr lejen, ai e pyet pse duket i mërzitur. Pasi djali ia shpjegon arsyet, ai nuk ngurron ta ndihmojë.

Por historia e njerëzishme nuk mbaron këtu… Burri human i ofron të holla, dhe te nesermen kur djali e gjen dhe do te ja kthej borgjin, ai nuk pranon t’i marr. “Gjithmonë mund të gjesh dikë që ka nevojë për ndihme”, i përgjigjet ai. Cfarë gjesti!!! /MESAZHI/

Exit mobile version