Ballina Video Ligjërata Njeriun e plotë e përbëjnë vetëm burri dhe gruaja bashkë – Halil...

Njeriun e plotë e përbëjnë vetëm burri dhe gruaja bashkë – Halil Avdulli

Exit mobile version