Ballina Lajmet Kosovë Njësitë elitare të policisë protestojnë nesër para Qeverisë

Njësitë elitare të policisë protestojnë nesër para Qeverisë

Njësitë elitare të policisë së Kosovës gjatë ditës së nesërme pritet të mbajnë protestë.
Protesta do të mbahet para objektit të Qeverisë së Kosovës.

Në dokumentin që ka siguruar lajmi.net thuhet se protesta do të mbahet duke filluar nga ora 12:00 dhe pritet të zgjasë deri në ora 12:30.

Kjo nuk do të jetë hera e parë që njësitë elitare të policies po protestojnë para objektit të Qeverisë.

Exit mobile version