Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Numërohen 99,98% të votave, Erdogani fiton

Numërohen 99,98% të votave, Erdogani fiton

Turqi – Numërohen 99,98% të votave

Sipas rezultateve jo-zyrtare ndarja e votave është si më poshtë:

Janë numëruar 99,98% të votave për votime në referendum për ndryshime kushtetuese në Turqi.

Sipas rezultateve jo-zyrtare ndarja e votave është si më poshtë:

Në mbarë Turqinë:

Pro ndryshimeve kushtetuese votuan 51,21%

Kundër ndryshimeve kushtetuese 48,79%

Ndërkaq deri më tani janë numëruar edhe 97% e votave të cilat kanë ardhur nga jashtë vendit, ku ndarja e këtyre votave është kështu:

Pro ndryshimeve kushtetuese votuan 59,17%

Kundër ndryshimeve kushtetuese 40,83%

Exit mobile version