Ballina Lajmet Operacioni “Dega e Ullirit”, neutralizohen mbi 390 terroristë

Operacioni “Dega e Ullirit”, neutralizohen mbi 390 terroristë

Nga Shtabi i Përgjithshëm i Turqisë është njoftuar se në kuadër të Operacionit “Dega e Ullirit” janë neutralizuar 394 anëtarë të organizatës terroriste PKK/KCK/PYD-YPG dhe DEASH.

Forcat e armatorusra të Turqisë (TSK) dhe Ushtria e Lirë Siriane (ULS) në kuadër të Operacionit “Dega e Ullirit” marrin nën kontroll fshatin Ali Bakki në veriperëndim të Afrinit.

Exit mobile version