Ballina Arritje Teknologji Përdoruesit e Instagramit mezi po e presin funksionin e ri për Stories

Përdoruesit e Instagramit mezi po e presin funksionin e ri për Stories

Një veçori e re është duke u testuar, e cila do t’i lejojë krijuesit të ngarkojnë video më të gjata.

Një nga faktorët aktualë kufizues për Tregimet në Instagram është se çdo histori mund të përmbajë video deri në një gjatësi maksimale prej 15 sekondash.

Detajet janë shfaqur tani, duke treguar se Instagram po teston zgjatjen e gjatësisë së videos në Stories në 60 sekonda.

Kjo u postua në Twitter nga Mat Navarro, dhe ai ndau një cicërimë nga një përdorues nga Turqia i cili zbuloi një njoftim për një veçori të re në një shërbim të njohur.

Instagram aktualisht u ofron krijuesve të përmbajtjes mundësinë për të postuar përmbajtje video me format të gjatë përmes IGTV, dhe krijuesit në përgjithësi postojnë një lidhje në Stories në mënyrë që përdoruesit të mund ta shikojnë atë video.

Megjithatë, opsioni i ri do ta bënte përvojën e shikimit të përmbajtjes më fluide dhe përdoruesit nuk do të duhet të kalojnë aq shpesh ndërmjet seksioneve të videos për të parë përmbajtje më të gjatë.

Funksioni është aktualisht në fazën e testimit dhe nuk është i disponueshëm për të gjithë krijuesit dhe përdoruesit në Instagram.

Exit mobile version