Ballina Lajmet Kosovë Polici kosovar maltreton dhe kërcënon mërgimtarët (Video)

Polici kosovar maltreton dhe kërcënon mërgimtarët (Video)

Nje video e shperfaqur nga nje mergimtar ve ne pah papergjegjesine e nje polici te Kosoves, i cili abuzon me detyren per te cilen eshte i thirrur ta kryeje.

Ne kete incizim shihet polici duke kercenuar dhe fyer nje mergimtar ne piken kufitare ne Mutivode, vetem pse ai kishte filmuar veprimet e tij aspak te hijshme./Mesazhi.com/

Exit mobile version