Ballina Lajmet Kosovë Policia e Kosovës shqipton mbi 1 mijë e 500 gjoba trafiku në...

Policia e Kosovës shqipton mbi 1 mijë e 500 gjoba trafiku në 24 orët e fundit

1 mijë e 589 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 13 aksidente më të lënduar dhe 39 me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit kanë arrestuar edhe 11 persona dhe shtatë janë dërguar në mbajtje.

Exit mobile version