Ballina Lajmet Kosovë Prokuroria kërkon paraburgimin e dy të dyshuarve për spiunazh

Prokuroria kërkon paraburgimin e dy të dyshuarve për spiunazh

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka njoftuar se kundër të pandehurve: B.Sh. dhe M.Q. sot i ka paraqitur kërkesë për caktimin e paraburgimit.

“Kërkesën për caktimin e paraburgimit kjo prokurori e ka paraqitur, pasiqë ekziston dyshimi i bazuar se të njëjtit kanë kryer veprën penale: Spiunazhi nga neni 124 par. 3 të KPRK-së.

Ndërkaq, i pandehuri M.Q. ka kryer edhe veprën tjetër penale: Mbajtja në pronësi, kontrollë ose posedim të paautorizuar të armëve nga neni 366 par 1 të KPRK-së, si dhe ekziston dyshimi se të pandehurit kishin për t’i kryer veprat penale për të cilat dyshohen” thuhet në njoftim.

Exit mobile version