Ballina Lajmet Kosovë Qeveria ndan 115 mijë euro për Komisionin për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e...

Qeveria ndan 115 mijë euro për Komisionin për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit

Qeveria e Kosovës ka ndarë 115 mijë euro për Komisionin shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit shtetëror.
Qeveria e Kosovës është duke e mbajtur mbledhjen e radhës, raporton lajmi.net.

Qeveria gjatë kësaj mbledhje ka ndarë 115 mijë euro për Komisionin shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit shtetëror.

Exit mobile version