Ballina Lajmet Kosovë Qeveria ndan 321 mijë euro për 84 gjyqtarë të krimeve të rënda

Qeveria ndan 321 mijë euro për 84 gjyqtarë të krimeve të rënda

Qeveria në largim në mbledhjen e saj të rregullt ka ndarë 321 mijë euro për kompensimin e shtesave dhe stimulimin financiar për 84 gjyqtarë të Krimeve të Rënda për vitin 2017.

Ministri në largim i Financave Avdullah Hoti tha se Këshilli Gjyqësor ka kërkuar që t’iu ndahet një shtesë prej 300 eurove për t’i nxitur për ta bërë punën.

Në mbledhjen e saj Qeveria në largim ka miratuar propozim-vendimin për hartimin e programit për reforma ekonomike 2018-2020.

Zëvendëskryeministri në largim Hajredin Kuçi tha se Qeveria ka përgatitur programin për reforma ekonomike si pjesë e dialogut mes Kosovës dhe BE-së.

Qeveria po ashtu miratoi planin vjetor të statistikave zyrtare për vitin 2018. Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur ka ndarë 342 mijë euro për nevoja të Doganës së Kosovës.

Minisgtri në largim i Financave tha se këto mjete shkojnë për furnizim me banderola për cigare dhe pije alkoolike, për qira dhe disa shpenzime tjera kontraktuese

Exit mobile version