Ballina Lajmet Rama për “Al Jazeera”: Shqipëria e Madhe asnjëherë nuk ka qenë opsion

Rama për “Al Jazeera”: Shqipëria e Madhe asnjëherë nuk ka qenë opsion

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka folur rreth bashkimit të Kosovës dhe Shqipërisë.

Ai në një intervistë për Al Jazeera Balkans, se Shqipëria e Madhe asnjëherë nuk ka qenë opsion i politikës së tij.

“Nuk ka qenë asnjëherë”, thotë Rama në atë çfarë dëgjohet në promon e emisionit që do të transmetohet mbrëmjen e sonte, në orën 21:00, duke shtuar, “Sepse besoj fuqishëm se Shqipëria e Madhe, Serbia e Madhe, apo çfarëdo qoftë e Madhe është vetëm ajo që e kaluara na ka lënë”.

Kryeministri tha se njohja e pavarësisë së Kosovës nga Serbia është e rëndësishme për të gjithë. “Është shumë e rëndësishme për njerëzit, për shqiptarët për serbët, si dhe për shqiptarët e Kosovës”, theksoi Rama.

 

Exit mobile version