Ballina Artikuj Revolucioni i vërtetë..?!

Revolucioni i vërtetë..?!

Hoxhë Halil Avdulli

Revolucioni (ndryshim rrënjësor në një proces zhvillimi) i vetëm efektiv është revolucioni i besimit, mendjes, shkencës dhe punës.
Thirrjet tjera janë zemërim që shkatërrojnë, ma shumë se që ndërtojnë.
Zemërimi kërkon prishje, ndërkaq, ndërtimi është punë e mendjes.
Shkatërrimin mund ta bëj secili, ndërkaq, ndërtimi është punë e njerëzve të besimit, mendjes dhe punës.

Nga: Hoxhë Halil Avdulli

Exit mobile version