Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Rezultatet paraprake në Mal të Zi, 6 shqiptarë pjesë e parlamentit

Rezultatet paraprake në Mal të Zi, 6 shqiptarë pjesë e parlamentit

Gjashtë deputetë shqiptarë kanë mundur të sigurojnë një vend në parlamentin e ri të Malit të Zi, sipas rezultateve paraprake.

Genci Ninambegu do përfaqësojë Aleancën Shqiptare. Forumi Shqiptar do përfaqësohet nga Nik Gjeloshaj e Nikola Camaj.

Mehmet Zenka e Drita Lola përfaqësojnë partinë e ish-presidentit Milo Gjukanoviç ndërsa ish-kryeministri Dritan Abazoviç është pjesë e parlamentit gjithashtu. /hashtag

Exit mobile version