Ballina Arritje Teknologji Roblox vjen në PlayStation më 10 Tetor

Roblox vjen në PlayStation më 10 Tetor

Përdoruesit mund të instalojnë Roblox në PS4 dhe PS5 nga data 10 Tetor. Ajo vjen me mbështetjen e plotë për cross-platform, si mobile, PC, VR ose Xbox.

Javën e kaluar u tha se Roblox do të vijë më në fund në PlayStation në Tetor ndërsa sot Sony zbuloi datën e saktë në evenimentin State of Play.

Përdoruesit mund të instalojnë Roblox në PS4 dhe PS5 nga data 10 Tetor. Ajo vjen me mbështetjen e plotë për cross-platform, si mobile, PC, VR ose Xbox.

Sony ka kundërshtuar Roblox në PlayStation prej kohësh duke cituar shqetësime të sigurisë kur 66 milionë përdoruesit aktivë të saj janë të rinj.

Megjithatë qëndrimi i kompanisë u zbut duke ardhur në këtë pikë saqë ta lançojë në konsolat e saj.

Exit mobile version