Ballina Artikuj Rregulla të mirësjelljes në rrjetet sociale

Rregulla të mirësjelljes në rrjetet sociale

Bëhuni të sjellshëm me të huajt dhe mërgimtarët, pasi bisedat dhe fotot për mbledhjen e familjarëve dhe të afërmve nuk janë kusht për plotësimin e festës, preferohet të mos publikoni foto.

Me të drejtë është thënë:
Mos flisni për paratë tuaja para një të varfëri.
Mos flisni për shëndetin tuaj para një të sëmuri.
Mos fol për forcën tënde përpara personit të dobët.
Mos fol për lumturinë tënde përpara një të pakënaquri.
Mos flisni për lirinë tuaj para të burgosurit.
Mos flisni për fëmijët tuaj para një personi steril.
Mos fol për babanë tënd para një jetimi, sepse plagët e tyre nuk mund të durojnë më.
Peshoni fjalët dhe veprat në të gjitha çështjet e jetës suaj, bëjini konsideratën për ndjenjat e të tjerëve pjesë të personalitetit tuaj në mënyrë që mos të vijë kurrë një ditë që të gjendesh vetëm me plagën tënde.
Mos vallëzo mbi plagët e të tjerëve, që të mos vijë një ditë që të gjesh dikë duke kërcyer mbi plagën tënde. /mesazhi

Exit mobile version