Ballina Artikuj Rregullat që përbëjnë horizontin mendor të njeriut perëndimor

Rregullat që përbëjnë horizontin mendor të njeriut perëndimor

Sot për sot këto janë rregullat që përbëjnë horizontin mendor të njeriut perëndimor:

1. Nuk mund të polemizoni suksesin.
2. Jeto dhe lëri tjerët të jetojnë!
3. Koha ikën shpejt vetëm kur argëtohesh.
4. Bleni dhe shitni deri në vdekje!
5. Mos u ndal se vepruari asnjëherë!
6. Nuk ka fitim pa mund.
7. Mos duro, kur janë pyetje drejtat tuaja!
8. Koha është para!
9. Rregullat janë bërë për tu shkelur.
10. Zoti i ndihmon ata që ndihmojnë veten e tyre.

Nga: Hoxhë Halil Avdulli

Exit mobile version