Ballina Lajmet Rreth 50 persona të lënduar nga tërmeti në Shkup

Rreth 50 persona të lënduar nga tërmeti në Shkup

Rreth 50 qytetarë në Shkup të dielën pasdite janë pranuar në Klinikën “Shën Naum Ohridski”, me lëndime në duart, këmbët dhe pjesëve tjera të trupit.

Lëndimet janë shkaktuar si pasoj tentimeve për tu larguar nga shtëpitë pas tërmeteve të fuqishmeve që goditën Shkupin.

Shërbimet mjekësore informojnë se janë të gatshëm të pranojnë të lënduarit dhe se janë ndërmarr të gjitha masat në përputhshmëri me situatën.

Exit mobile version