Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Rrëzimi i avionit Iranian: Asgjë zyrtare nga Britania e Madhe

Rrëzimi i avionit Iranian: Asgjë zyrtare nga Britania e Madhe

Nuk ka ende asnjë reagim nga zyra e kryeministrit të Mbretërisë së Bashkuar apo nga ministria e jashtme në Mbretërinë e Bashkuar, raporton Aljazeera.

Kemi kërkuar komente nga të dyja këto departamente, thuhet.

Deri më tani, asgjë zyrtare nuk është kthyer. Mendoj se është mjaft e sigurt të supozohet se si qeveritë anembanë botës, veçanërisht qeveritë perëndimore, agjencitë e tyre të inteligjencës dhe diplomatët do të punojnë furishëm për të provuar të zbulojnë gjithçka që munden për këtë incident dhe potencialisht të shikojnë hapat e ardhshëm.

Exit mobile version