Ballina Lajmet Kosovë Rriten pagat dhe mëditjet për deputetët

Rriten pagat dhe mëditjet për deputetët

Anëtarët e Komisionit Parlamentar për Buxhet dhe Financa kanë aprovuar Kornizën Afatmesme të Shpenzimeve (KASH) për vitin 2018-2020 për Kuvendin e Kosovës .

Në këtë plan është paraparë të ketë rritje të shpenzimeve për pagat dhe mëditjet e deputetëve për periudhën krahasuar me atë të vitit 2017 .

Nga viti 2018 Kuvendi në cash ka paraparë rritje të pagave dhe mëditjeve për 500 mijë euro dhe 900 mijë euro për vitin 2019.

Exit mobile version