Ballina Lajmet Samsung ka ndërtuar procesorin 8GB RAM dhe S10 mund të ketë atë

Samsung ka ndërtuar procesorin 8GB RAM dhe S10 mund të ketë atë

Ndërsa disa telefona të tillë si OnePlus 6 dhe Razer Phone tani kanë 8GB RAM, prodhuesit më të mëdhenj kanë ngelur deri tani me 4GB ose 6GB në telefonat e tyre, dhe kjo përfshin Samsung, por ka dëshmi se mund të shkojë deri në 8GB, ndoshta edhe për Samsung Galaxy S10.

Kjo për shkak se kompania ka njoftuar se ka zhvilluar 8 GB procesorë RAM për përdorim në telefona, kështu që ata do të përdoren në një celular Samsung në të ardhmen e afërt dhe Galaxy S10 duket një kandidat i mundshëm. Në anën tjetër, Samsung Galaxy Note 9 pritet të lansohet shumë shpejt dhe mund të ketë një përmirësim të ri.

Nëse Samsung Galaxy S10 merr këtë çip do të ishte një përmirësim i madh, pasi Samsung Galaxy S9 ka vetëm 4GB RAM – megjithëse Samsung Galaxy S9 Plus ka 6GB.

Dhe ky çip i ri 8GB nuk do t’i jepte vetëm më shumë RAM telefonave të Samsung-ut, por gjithashtu do t’u jepte RAM më të mirë, pasi është rrjeti i parë i industrisë 10 nanometër (nm) 8GB LPDDR5 DRAM.

Exit mobile version