Ballina Lajmet Shenjat që zbulojnë se jeni në depresion

Shenjat që zbulojnë se jeni në depresion

Ekspertët kanë shpjeguar se cilat shenja zbulojnë depresionin, të cilat mund t’ju ndihmojnë për të gjetur nëse jeni vetëm në mungesë të përkohshme ose bëhet fjalë për një depresion të vërtetë.

A ndiheni keq dhe të pafuqishëm? A vuani vetëm nga pakënaqësia e përkohshme apo është diçka më serioze?

Këto janë shenjat se ju jeni me të vërtetë të prekur nga depresioni.

-Ndiheni gjithnjë e më të trishtuar

-Hani më shumë ose më pak se zakonisht

-Flini pak a shumë se zakonisht

-Ju nervozojnë imtësirat

-Nuk mund të përqendrohesh

-Nuk ka gjë të gëzuar për ty

-Ndiheni të pavlefshëm

Exit mobile version