Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Shirat e rrëmbyeshëm në SHBA, ja si bëhet ujëvara në Nju Jork...

Shirat e rrëmbyeshëm në SHBA, ja si bëhet ujëvara në Nju Jork (Video)

Shirat e forta që kanë goditur SHBA-të kanë lëvizur lumenjt nga shtretërit e tyre, dhe kështu ndodhi edhe në Shtetin e Nju Jorkut.

Një ujëvarë e cila zakonisht është shumë e qetë u bë një rrjedhë tejet e ashpër pas shirave të vazhdueshëm dhe përmbytjeve të shpejta që goditën shtetin e Nju Jorkut…

(Video Credits: Yahoo Now)

Exit mobile version