Ballina Artikuj Sot u varros ne Kajro Dr.Usame AbdulAdhim Hamza – VIDEO

Sot u varros ne Kajro Dr.Usame AbdulAdhim Hamza – VIDEO

Dr.Usame AbdulAdhim Hamza (r.a)

Njëri nga Dijetaret me te medhenj te kesaj kohe dhe Dekani i Fakultetit te Sheriatit ne Universitetin e Azharit, Dr.Usame AbdulAdhim, nderroi jete dje (e hene) dhe u varros sot nga qindra mijera qytetare.

Perveç shumë titujve te shkruar, Dijetari ne fjale njihej edhe per imamllekun dhe faljen e namazit ne xhami me hatme te panderprera e te cilat e kalojne numrin e 2400 hatmeve te lexuara ne namaze ne mihrabin e xhamise se tij!

O Allah, meshiroje Dijetarin Usame AbdulAdhim dhe gradoje me Firdeusin me te larte dhe mos na le pa te ngjashmit me te!

 

 

Nga: Hoxhë Husamedin Abazi

Exit mobile version