Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Stoltenberg: NATO parashikon një ofensivë të madhe ruse në Ukrainë në pranverë

Stoltenberg: NATO parashikon një ofensivë të madhe ruse në Ukrainë në pranverë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg parashikon një ofensivë të madhe ruse në Ukrainë në pranverë.

“Ajo që ne shohim tani është se Rusia në fakt po përpiqet të ketë një lloj “ngrirje” në këtë luftë, të paktën për një periudhë të shkurtër kohe, në mënyrë që të mund të rigrupohet, riparohet, rikuperohet – dhe më pas të përpiqet të nisë një ofensivë më të madhe. pranverën e ardhshme”, theksoi Stoltenberg.

Stoltenberg kishte theksuar në të kaluarën se zhvillimet e mëtejshme në një luftë ishin të vështira për t’u parashikuar.

Exit mobile version