Ballina Lajmet Kosovë Studentët me aksion simbolik kundërshtojnë funksionalizimin e Kishës

Studentët me aksion simbolik kundërshtojnë funksionalizimin e Kishës

Studentët me aksion simbolik kundërshtojnë funksionalizimin e Kishës. Ata kanë mbajtur një pankartë me foto që janë dëshmi të krimeve të Serbisë në Kosovë, bashkë me një mesazh.

“Kërkojmë qe objekti i vendosur me dhunë nga Millosheviqi në kampusin universitar të shndërrohet dhe të prezantohen masakrat dhe gjenocidi që ka kryer Serbia në Kosovë”, shkruhet në mesazhin e studentëve.

Exit mobile version